lørdag 1. august 2015

ímikullet

 

Da blåser vi liv i Bloggen igjen!

 

Å ha en blogg å bla tilbake i, når valpene er blitt store, er kjempe morsomt. Da kan man kose seg med bilder av herlighetene uten å måtte leite seg ihjel gjennom facebook Smilefjes som blunker

Å kjøpe seg en lappevenn, er ikke bare å kjøpe en hund av noen, nei her skal du få masse mer med på kjøpet. En lappevenn skal være vakker, trygg og glad! Det er noe av min drivkraft bak mitt oppdrett. Her skal du få en hund som er skikkelig klar for verden den dagen du kommer å hente den. Du skal være trygg på at hunden takler den lange kjøreturen hjem, den skal være lykkelig ,glad, å ha en hale som går som en propell. Du skal få en valp som er sosial, å som er godt miljøtrent.

Men selv om starten er så god som jeg bare kan klare å tilby dere, så er det den dagen dere henter valpen at den virkelige reisen begynner. Å jeg skal følge dere hvert eneste steg, å hjelpe dere så mye dere ønsker, så dere kan fortsette å ha en trygg og godt fungerende hund. Det vil alltid være opp og ned turer. Dere vil dra dere i håret av frustrasjon, å lurer på om det virkelig var lurt å få dere hund Smilefjes som blunker Men så vil ting løsne, dere vil bli så glad i hunden deres, at hjerte nesten renner over. Dere vil være sååå stolte, for deres hund er jo den vakreste og herligste i HELE verden!

Det vil bli kommende Lappevennsamlinger der jeg håper dere ønsker å være med Smilefjes som blunker

Nå er ímivalpene alt blitt 18 dager, å ting skjer i en rasende fart. Så nå vil oppdateringene komme som perler på en snor. Bare å glede seg! Snart kommer det første måltidet, så er det å komme ut for første gang. Alltid like herligt å se de små tumle rundt i den store verden utenfor valpegrinda for første gang! Så går fokuset over på sosialisering og miljøtrening, samtidig som vi sørger for masse ro og trygghet for de små.

Her er det åpnet hus fremover, så dere er hjertelig velkomne til å besøke valpen deres, så mye dere vil Smilefjes

Etiketter:

0 Kommentarer:

Legg inn en kommentar

Abonner på Legg inn kommentarer [Atom]

<< Startsiden